Negresa cu zmeura

de RuxyRux in Dulciuri, 12 Aug 2015 | 3755 vizualizari

 

Nici nu stiu ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la o negresa? Umeda, parfumata, pufoasa, aromata si nu in ultimul rand extrem de ciocolatoasa! :)))) Deliciu total! Trebuie doar sa o incercati! :))))

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt 85%
  • 250 g ciocolata( 3/4 cu lapte, un sfert amaruie)
  • 250 g zahar brun
  • 250 g faina
  • 250 ml lapte
  • 3 oua
  • vanilie
  • 1 plic ness
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu zmeura:

Topim untul  la foc mic, intr-un vas larg( ibric mare) si apoi in el topim ciocolata(cu vasul tras de pe foc).

Punem in compozitie, zaharul, ness-ul, vanilia si cu un tel omogenizam ingredientele.

Adaugam ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare, apoi punem faina si din nou amestecam foarte bine.

La final adaugam laptele, putin cate putin pana il punem pe tot.

Ungem cu putin unt o tavita 22/30 si turnam compozitia, apoi coacem prajitura la 180 de grade pe progamul de patiserie timp de 40 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Lasam negresa la racit si apoi o mancam cu multa zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de dovleac