Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa

de Valclaudia in Prajituri, 9 Aug 2015 | 7943 vizualizari

 

o prajitura ieftina, foarte usor de preparat si neasteptat de gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 550 ml apa minerala
  • 200 g zahar tos
  • 400 g faina alba proaspat cernuta
  • 50 g cacao
  • 100 g nuca de cocos (fulgi)
  • 50 g seminte de in
  • 75 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura otet de mere
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de canepa
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-un castron incapator punem apa minerala,otetul si uleiul.

Adaugam in ce ordine vrem ingredientele uscate (mai putin cele doua linguri seminte de in si cele de canepa, pe care le vom folosi la decorat) si mixam foarte bine sa se omogenizeze amestecul.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut, apoi nivelam cu lingura.

Presaram semintele de in si de canepa, apoi dam tava la cuptor pentru 40 minute (la 180 grade).

Scoatem prajitura din cuptor atunci cand trece testul cu scobitoarea.

Lasam la racit si portionam.

Dupa preferinta o puteti presara cu zahar pudra dar e destul de dulce si aratoasa asa decorata cu seminte....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]