Negresa - Philips multicooker

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 11 Noi 2013 | 10732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 g unt
  • o cana cu zahar
  • 50 g cacao
  • 200 ml lapte
  • 4 oua mari
  • o cana cu faina
  • 1 plic cu praf de copt
  • crema de ciocolata (glazura)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa - Philips multicooker:

Intr-o craticioara, la foc potrivit, punem untul impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Omogenizam compozitia si amestecam ocazional pentru a nu se arde. O lasam sa dea in clocot de cateva ori, dupa care oprim focul si o lasam la racit. Adaugam apoi galbenusurile, faina si praful de copt. Amestecam usor si incoporam albusurile batute spuma. Compozitia omogenizata o turnam in vasul uns cu ulei si setam din MENU functia BAKE, la o temperatura de 150 de grade, pentru 45-50 de minute. Dupa coacere, lasam prajitura sa se raceasca treptat, adaugam glazura de ciocolata si o servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa - Philips multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu caramel, nuca si bezea