Negrese

de eclerash in Prajituri, 9 Dec 2010 | 8930 vizualizari

 

tin sa mentionez ca eu nu am folosit margarina rama dar probabil ca apare automat din sistem in reteta mea.

 

INGREDIENTE

  • 3 cani faina
  • 1/2 cana zahar
  • 1/2 cana apa
  • 5 linguri ulei
  • 1 plic praf copt
  • 3 linguri gem caise
  • 50 g cacao
  • 2 plicuri zahar vanilinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese:

Mai intai vom amesteca ingredientele uscate(faina,praful de copt,zaharul si cacaoa) pentru a nu se forma cocoloase.Adaugam si apa si uleiul si apoi gemul de caise si omogenizam.Punem intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pt aprox 30 min.

Pentru glazura am folosit 3 linguri cacao,2 linguri margarina,5 linguri apa si ciocolata neagra topite la bain marin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza si mure