Negrese glazurate cu ciocolata si alune

de sasha in Prajituri, 26 Mar 2013 | 4517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  5 oua
  • 100 ml lapte
  • 2 plicuri praf de copt
  • 8 linguri cacao
  • 1 praf de scortisoara
  • 500g faina
  • 1 esenta de rom
  •  50 ml ulei
  • 2 ciocolate cu cust de lapte
  • 50 g de alune
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negrese glazurate cu ciocolata si alune:

Se cerne faina, se face un cuib in mijloc si se adauga ouale, laptele, scortisoara, praful de copt, cacaua , uleiul,esenta de rom si se mixeaza. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se adauga aluatul si se da la cuptor pentru 30 de minute la 180 de grade. Se taie grosier  ciocolata si se topeste in bain marine cu o lingurita de ulei si alunele decojite.

Negresa se glazureaza cu ciocolata si se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negrese glazurate cu ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu ciocolata