Nuca prajita si sarata

de Patricia Iordache in Mancaruri de post, 16 Mar 2013 | 8630 vizualizari

 

Probabil vi se pare ceva extrem de simplu, care nu necesita o reteta sau explicatii.
Eu m-am gandit sa le arat celor care sunt incepatori in ale gatitului cum se poate face o gustare rapida, crocanta, delicioasa si sanatoasa.
Merg de minune cu un pahar cu bere ;)

 

INGREDIENTE

  •  miez de nuca (cat doriti) - recomand sa cumparati nuci in coaja pe care sa le spargeti acasa;
  •  putina apa;
  •  sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nuca prajita si sarata:

Spargem nucile, scoateti miezul cu grija si il lasati asa cum e, bucati mari.

Incingeti o tigaie de teflon, puneti nucile, stropiti cu putina apa (cat sa se lipeasca sarea de ele), presarati sare.

Miscati tigaia si rasuciti nucile pe toate partile, 5-10 minute pana se rumensc, fiind foarte atenti sa nu se arda.

Le puneti intr-un bol, luati un pahar cu bere si mergeti in fata televizorului sa le papati.  Evident, se pot manca oriunde doriti dumneavoastra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Nuca prajita si sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:19

Sa incercati, dar sa aveti si o bere alaturi O sa ma pomeniti

Valclaudia 1

17.03.2013, 08:50

ce figura esti!

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 09:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul