O cina gustoasa in vasul roman

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 22664 vizualizari

 

vroiam si ceva bun si rapid si gustos......................asa ca solutia s-a gasit rapid

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui 4
  • aripi de curcan4
  • cartofi 1-1,5 kg
  • ardei rosu
  • 1 cutie sos bechamel 500 ml

sos pt carne:

  • sare
  • 5-6 dinti de usturoi
  • 2 linguri de mustar
  • 50 ml pasta de tomate
  • ulei de masline 3-4 linguri
  • piper
  • 1/2 lingurita curry

 

Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O cina gustoasa in vasul roman:

Se pun cartofii la fiert 10-15 minute in coaja apoi se curata si se taie felii , nu foarte subtiri.

Se pregateste sosul pt carne,se zdrobeste usturoiul si se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si ulei ,dupa care se pune mustarul , pasta de tomate si curry se amesteca bine apoi cu o pensula se ung bine bucatile de carne cu acest sos.

Se ia vasul roman se pune putin ulei apoi se pun bucatile de pulpe , aripi  si cartofii taiati , se pune sosul bechamel (eu l-am cumparat)peste bucatile de carne si cartofi ,se taie feliute  ardeiul rosu si se da vasul la cuptor pentru aproximativ 50 minute

Probabil veti zice de ce ai mai fiert cartofii?

Fiindca nu se inmoaie foarte bine, se intaresc putin daca sant pusi cruzi,asta e parerea mea,este tot o inventie de a mea,dar a fost grozava

Se servesc cu multa  pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "O cina gustoasa in vasul roman" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Placinta taraneasca cu cartofi