O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele

de Rocsi in Pui, 6 Iun 2010 | 5032 vizualizari

 

Este un pranz consistent si gustos zic eu...

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 500 ml supa de pui
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar
  • pentru sniztele:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • piper
  • vegeta
  • un praf boia de ardei dulce
  • faina alba
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele:

Orezul se spala in multe ape.

Oala de lut se unge cu putin ulei. In ea se pune orezul spalat, peste se adauga supa de pui,sare si piper dupa gust.

Mararul se toaca marunt si se pune si el peste orez. Se amesteca bine si se da in cuptorul rece nu il incalziti inainte pentru ca riscati sa se sparga oala.(este bine daca stiti ca folossiti oala de lut ,cu o seara inainte sa o umpleti cu apa si sa o tineti asa pana a 2a zi,cand faceti mancarea in el). Mai invartiti din cand in cand cu o lingura de lemn.

Cat timp orezul e la cuptor se fac snitzelele.

Pieptul se spala bine si se taie bucati . Se bate cu ciocanul de snitzele si se condimenteaza cu sare si piper.

Intr-un bol batem ouale cu sare si piper,adaugam laptele si praful de boia de ardei,iar la urma se pune faina treptat ,pana obtineti un aluat mai gros ca la clatite.

Puneti intr-o tigaie ulei la incins. Bucatile de carne le dati prin amestecul ca de clatite si le puneti la prajit in tigaie rand pe rand.

Cand sunt gata le scoateti pe un servetel ca sa mai absoarba din ulei.

Asadar orezul e gata ,la fel si snitzelele.

Acum asezati pe o farfurie orez iar langa un snitezl ,doua si serviti.

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "O idee de pranz-orez cu marar in vas de lut cu snitzele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui pe pat de cartofi in vas roman