Omleta cu cascaval afumat

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 3675 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 g cascaval afumat
  • marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cascaval afumat:

Se bat bine ouale si se amesteca cu cascavalul dat pe razatoarea mare, marar si se potriveste gustul cu sare si piper.

Se prajeste bine pe ambele parti intr-o tigaie bine incinsa.

Am intors omleta de pe o parte pe alta cu ajutorul unui capac.

Am servit cu muraturi si ketchup
.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

30.11.2010, 00:13

Adinacarla 1

30.11.2010, 01:18

multumesc...na bucur ca va place omleta mea

Bucataras Medi 1

25.12.2010, 19:42

Craciun fericit!..............

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi taranesti la cuptor