Omleta cu ceapa rosie si cascaval

de asubana in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 5644 vizualizari

 

Foarte simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 1 ceapa mijlocie rosie
  • 100g.cascaval ras
  • 50g. ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa rosie si cascaval:

Se incinge uleiul. Intre timp se bat ouale bine, se taie ceapa rondele si se freaca cu putina sare ca sa se moaie sa nu mai fie nevoie sa unditi ceapa inainte in asa fel sa raman gustul de ou.

Se adauga ceapa cu oul batut, se amesteca si puneti compozitia in tigaie fara a lasa nici un spatiu gol.

Dupa ce se rumeneste pe talpa intoarceti omleta pe un capac sau o farfurie fara a o rupe.

Acum ca s-au rumenit ambele parti adaugati o mana de cascaval ras si rulati.

Asezati pe farfurie si gata.Puneti restul de cascaval deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa rosie si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv cu carne tocata