Omleta cu dovlecei

de Denissa in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2012 | 3262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 4 oua
  • 4 felii salam
  • 4 felii sunca
  • 4 felii de cas sarat
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Dovleceii se curata de coaja si se taie cubulete si se pun la calit in putin ulei.

Mezelurile si branza se taie si ele bucatele si cand dovlecelul este pe jumatate facut se adauga si ele in tigaie.

Separat ouale se bat cu sare si se pun in tigaie. Se acopera cu un capac sa se inchege ouale fara a mai intoarce omleta>

 

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga si ardei gras rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omletă japoneză cu alge nori şi ciuperci de fag