Omleta cu marar

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 7162 vizualizari

 

E modul preferat de a manca omleta. Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o legatura de marar
  • 100 gr branza 
  • condimente: chili, sare si un praf de piper

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu marar:

Adaugam condimentele, mararul tocat si branza rasa in ouale "desfacute". Omogenizam compozitia si o punem la copt intr-o tigaie cu fundul gros, si unsa in prealabil cu ulei sau unt, pentru a nu se arde. Cand omleta incepe sa se prinda de tigaie, cu o spatula de lemn, introdusa pana in mijlocul tigaii, o desprinem usor pentru a nu se rupe.

Sa  aveti pofta!

TIPS-URI

1

pentru ca omleta sa fie pufoasa si mai putin grea, se bat albusurile separat, dupa care se adauga galbenusurile

2

se lasa sa se prinda bine pe toata suprafata fara a se amesteca

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

08.05.2011, 12:33

susu 1

09.05.2011, 16:09

Ce culoare minunata, si mie imi place omleta la nebunie, mai ales cu oua de tara, ceapa si branza de oaie

Dya Daniela Andrei 1

10.05.2011, 14:22

Multumesc draga Susu! Vara imi place mult cu marar proaspat dar nu neaparat,,, de multe ori o combin cu ciuperci, branza, rosii, ceapa, sunca,,, orice am in casa
Si acum am folosit chiar branza de oaie

Pup cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sfecla rosie