Omleta cu praz si ardei

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2014 | 3315 vizualizari

 

Un mic dejun bun si sanatos ,Am testat din nou tigaia minune si a iesit buna tare ..

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata praz (cca .10 cm )
  • 1 ardei galben gras
  • 1 ardei iute
  • 1 rosie mai maricica
  • 3 oua
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • putina telemea sau cascaval (eu nu am folosit )
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu praz si ardei:

Se spala prazul si ardeiul apoi taiem prazul rondele si ardeiul fisiute,punem uleiul in tigaie (Dry Cooker) si punem pe plita sa se rumeneasca putin Intre timp batem bine ouale cu laptele, potrivim de sare si piper si compozitia obtinuta se toarna in tigaie peste praz si ardei in mod uniform. Acoperim  cu capacul si lasam sa se coaca .

Daca aveti un platou mai mare de dimensiunea cratitei o puteti intoarce intreaga . Eu am portionat-o ,,

Este o omleta super reusita si gustoasa  ..

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Cine doreste poate rade peste produsul finit putina telemea sau cascaval .

2

Linga omleta o rosie un ardei iute sau se poate servi si cu muraturi ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu praz si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Alexandra Burz 1

22.02.2014, 23:16

babi5 1

23.02.2014, 19:13

Mamaeelena,AlexandraBurz multumesc.

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de cartofi si pastarnac