Omleta cu sparanghel

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 27 Aug 2011 | 4749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 30 ml lapte
  • cas taiat marunt
  • 3-4 fire sparanghel
  • sare
  • 1-2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sparanghel:

Incingem bine uleiul,batem ouale,adaugam laptele,casul si saram dupa gust. Punem ouale batute in tigaie si acoperim cu un capac. Dupa 2 minute adaugam sparanghelul spalat si curatat de capetele tari. Punem din nou capacul si lasam sa se faca cca 7 minute. Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu mazare