Omleta la Cuptor

de Valyvalentyna in Aperitive / Garnituri, 9 Mai 2014 | 4752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua{daca sunt mai mari puneti 5},
  • marar, patrunjel,
  • 300 gr sunca presata,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 1 ceapa,
  • sare, piper,
  • 1 lingura gris,
  • 3 linguri smintina,
  • 100 gr masline fara simburi{optional},
  • 200 gr cascaval, 200 gr ciuperci.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la Cuptor:

Batem ouale cu sarea, grisul,piperul apoi adaugam smintina.

Taiem bastonase sunca presata si ciupercile apoi   le asezam pe fundul tavii pe care am uns-o cu uleiul de masline.

Tocam zarzavatul, preseram deasupra bastonaselor apoi adaugam ouale batute si iar presaram cascaval ras si maslinele taiate rondele iar la final punem ceapa taiata rondele.

Bagam la cuptor 175 grade pentru 20 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la Cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor, cu parmezan si bacon