Omleta la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 8247 vizualizari

 

Reteta inspirata by Gaby_d :)) super buna!sa o incercati si voi! Iese foarte pufoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o bucata de kaizer
  • frunze de ceapa verde
  • 1/2 ardei kapia mic
  • cascaval delaco
  • ulei de masline sau unt pentru uns
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Kaizerul se taie cubulete si se pune intr-o tigaie la prajit (fara ulei),dupa cateva minute se adauga frunzele de ceapa verde taiate si ardeiul kapia taiat cubulete. Se lasa 2-3 minute.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,dupa se adauga si galbenusuriile, kaizerul si legumele calite.

Punem si cateva cuburi de cascaval in compozitie.

Adaugam si condimentele,amesetecam bine si adaugam compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei de masline sau unt.

Se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute.

Inainte cu 5 minute se scoate omleta, se pun feliute de cascaval si se lasa pana cand acesta se topeste.

TIPS-URI

1

se servest cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortilla con verduras