Omleta la cuptor pe pat de paine toast

de Merisor in Mancaruri cu carne, 19 Ian 2013 | 9202 vizualizari

 

Aseara am umblat la carnea de la garnita, iar cu ce a ramas de la cina am facut azi omleta pentru micul dejun. Mergea la fix si cu carnati de casa, dar la aceia inca nu am umblat.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine toast cu secara
  • 3 oua
  • felii de sunca presata
  • carne de porc de la garnita
  • 25 ml lapte
  • 2 lingurite mustar
  • felii de gpgosar murat
  • marar
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor pe pat de paine toast:

Batem ouale cu putina sare, adaugam mustarul, laptele si mararul tocat .

Sunca presata o feliem.

Carnea de porc de la garnita la fel o feliem.

Gogosarul il taiem julien.

Ungem o forma detasabila cu putin ulei de masline si asezam feliile de paine astfel incat sa imbrace forma cat mai rotund. 

Asezam peste ele sunca presata, carnea si gogosarul, apoi turnam ouale batute.

Dam la cuptor pentru 15-20  de minute la foc mediu si e gata omleta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor pe pat de paine toast" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fritatta cu pui