Orez cu anghinare

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 7624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati anghinare
  • 2 pahare cu orez(pahar de plastic)
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 2-3 linguri de parmezan
  • 8-9 pahare cu apa(depinde de orezul fiecaruia)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu anghinare:

Curatam anghinarea si o taiem feliute.

Punem ceapa si usturoiul tocate marunt la calit cu putin ulei,iar cand incep sa se rumeneasca punem anghinarea si o lasam 1-2 minute apoi stingem cu vin.

Lasam sa se evapore vinul si punem orezul,il calim putin si punem apa.

Lasam sa fiarba timpul necesar orezului,potrivim de sare si piper,iar cand il dam deoparte punem parmezanul si amestecam.

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu anghinare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lilik 1

18.01.2011, 15:33

luk e buna

kamy 1

20.01.2011, 18:53

orezul imi place da anghiare nu am mancat

lilik 1

20.01.2011, 20:26

e o combinatie tare buna draga mea tre sa o incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu sofran