Orez cu anghinare

de lilik in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2011 | 7893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati anghinare
  • 2 pahare cu orez(pahar de plastic)
  • 1 ceapa mai mica
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 pahar cu vin alb
  • 2-3 linguri de parmezan
  • 8-9 pahare cu apa(depinde de orezul fiecaruia)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu anghinare:

Curatam anghinarea si o taiem feliute.

Punem ceapa si usturoiul tocate marunt la calit cu putin ulei,iar cand incep sa se rumeneasca punem anghinarea si o lasam 1-2 minute apoi stingem cu vin.

Lasam sa se evapore vinul si punem orezul,il calim putin si punem apa.

Lasam sa fiarba timpul necesar orezului,potrivim de sare si piper,iar cand il dam deoparte punem parmezanul si amestecam.

Servim cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu anghinare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

lilik 1

18.01.2011, 15:33

luk e buna

kamy 1

20.01.2011, 18:53

orezul imi place da anghiare nu am mancat

lilik 1

20.01.2011, 20:26

e o combinatie tare buna draga mea tre sa o incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]