Orez cu ceapa verde si marar

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2011 | 11315 vizualizari

 

O varianta foarte gustoasa de a pregati orezul. Inspiratia a fost Ruxy. Multumesc mult, este tare bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 3-4 cepe verzi (mai mari)
  • 1 ceapa alba
  • 100 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ceapa verde si marar:

Taiem ceapa marunt si o calim cateva minute in uleiul incins. Impartim untul in trei si punem o parte peste ceapa calita. Adaugam orezul spalat si scurs si mai sotam cateva minute.

Adaugam apoi 2 cani de apa si inca o parte de unt. Lasam sa fiarba la foc mic. Avem grija sa nu se prinda iar daca mai este nevoie, mai adaugam putina apa. Cand este aproape fiert punem restul de unt si mararul tocat marunt. Potrivim apoi de sare si piper si stingem focul.

Servim cald. Noi l-am mancat alaturi de cotlete banatene si salata de varza cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sabzi polou - Orez iranian verde cu ierburi