Orez cu pipote si inimi de pui

de -Licurici- in Pui, 30 Sep 2015 | 5625 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipote si inimi de pui
  • o cana de orez
  • 2 cepe
  • o jumatate ardei gras
  • o jumatate gogosar
  • sare, piper
  • marar, patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu pipote si inimi de pui:

Am spalat pipotele si inimile, le-am lasat la scurs pana am tocat legumele, apoi le-am pus in ulei incins, sa se rumeneasca, cam 10 min.

Am adaugat putina apa, apoi legumele si orezul. Am lasat sa se inmoaie 5 min, apoi am adaugat inca 2 pahare cu apa, am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba cam 30 de min.

La sfarsit am adaugat putin marar si patrunjel.

TIPS-URI

1

Am lasat orezul mai zemos, pentru ca se intareste cand se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Gherca Daniela 1

01.10.2015, 13:35

- Andreea - 1

01.10.2015, 18:48

-Licurici- 1

02.10.2015, 07:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele la cuptor pe pat de pleurotus