Ostropel de pui

de divainbucatarie in Pui, 16 Noi 2010 | 10652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi rasi
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • 50 g faina
  • 100 ml sos de rosii
  • 50 ml vin
  • 700 ml supa pasare
  • 1/2 frunza dafin
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Tocam ceapa marunt si o calim doar pana se moaie putin. Apoi adaugam carnea pe care o vom inabusim cu supa dupa ce o calim un pic pe ambele parti. Adaugam sosul de rosii amestecat cu faina. Punem morcovul ras si lasam sa fiarba totul 20 de minute. Apoi strecuram sosul. Punem iar pe foc sosul cu carnea si adaugam vinul, usturoiul taiat felii, frunza de dafin si putin patrunjel. Condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si este gata.Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

divainbucatarie 1

16.11.2010, 15:05

Va multumesc! sunteti dragute!

Rocsi 1

16.11.2010, 19:05

imi place tare mult ostropelul

divainbucatarie 1

16.11.2010, 21:20

atunci te invit la o portie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci si pulpe de pui