Ostropel de pui

de vero_closca in Pui, 1 Apr 2010 | 21326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g aripioare de pui
  • 50 ml ulei
  • 50 g bulion
  • 100g rosii
  • 4 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

aripioarele se curata, se spala si se pun la prajit in jumatate din cantitatea de ulei.

intr-o alta tigaie se pune restul de ulei, bulionul si se calesc putin dupa care se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete mici si se stinge totul cu o ceasca mare de apa.

se lasa sa fiarba cam 5 minute la foc mic.

se adauga aripioarele,usturoiul tocat marunt,foaia de dafin si cimbrul,sare si piper dupa gust si se mai lasa pt 5 minute,daca e nevoie se poate adauga mai multa apa.

se serveste cu mamaliguta,dar merge si o salata de varza

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]