Oua cu rosii

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2011 | 5457 vizualizari

COMENTARII (15)

Dana_Retetegg 1

25.06.2011, 18:37

aziz 1

25.06.2011, 20:06

si ce bunnnn

DIANA B 1

25.06.2011, 20:11

Bine ca ajungeai cu ele si pe la bucatarie , dar eu aveam in orice purtam , cate un ac de cusut din acelea mari , mergeam la cuibar , luam oul , ii faceam un orificiu si-i sorbeam continutul in secunda unu' , de-a trebuit saraca mamica sa ia scara de la pod de frica sa nu ,,beau" si oul ,,cuibar"
Buna mancareeeeeee

ionela2682 1

25.06.2011, 20:19

Onesta..si p'ala erai in stare sa-l mananci? interesanta reteta...simplu si rapid..buna pt micul dejun!

DIANA B 1

25.06.2011, 20:28

@Ionela - sa-l beau asa clocit cum era acolo ...

ionela2682 1

25.06.2011, 20:48

poate avea pui..de clocit ce era..ce faceai????
eu nici sa nu vad ouale crude pana si Ouale ochi le mananc tari...

Anamaria7 1

25.06.2011, 23:39

foarte tare!!!

RuxyRux 1

25.06.2011, 23:42

Ce bunatate...si ce frumos ai povestit

deyutzky 1

26.06.2011, 00:19

tare buna mancarica

geea 1

26.06.2011, 15:44

Cris2711 1

26.06.2011, 20:22

MotanLaOale 1

27.06.2011, 09:12

adry88 1

28.06.2011, 15:58

delicios

geea 1

28.06.2011, 18:53

am facut reteta ,a placut ,excelenta

Lau 1

02.07.2011, 23:06

asa ne facea si mama

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si marar