Oua in sos de rosii

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2011 | 5887 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie rosii decojite
  • 1 ceapa mare
  • ½ ardei galben
  • 3 catei usturoi
  • Sare,piper
  • 5 oua
  • Patrunjel
  •  

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii:

Mod de preparare:

Ceapa se taie marunt si ardeiul fasii. Se calesc impreuna 10 minute pana se inmoaie,apoi se adauga rosiile decojite pe care le pisam cu furculita in tigaie. Se mai fierbe sosul 5-7 minute,apoi se condimenteaza si se asezoneaza cu patrunjel.

Sosul obtinut il punem intr-un vas termorezistent mare(sau 2 mai mici), iar deasupra spargem ouale. In cel mai mare am pus 3,iar in cel mic 2.

Se da la cuptor pentru 20-25 minute sau pana sunt gata ouale.

Se serveste cald, alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute