Oua rosii

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 3947 vizualizari

 

Pentru ca tot a fost Pastele , va arat si eu ouale mele

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • un plic de vopsea de oua rosie lichida
  • 250 mal apa
  • 5-6 linguri otet
  • slanina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

Ouale se spala si se pun la fiet cu apa , cat doriti sa fie de tari .

Apoi se scurg de apa , se pun pe ele frunzele spalate, se pun in ciorap si se leaga.

Prepararea vopselei : Intr-un vas se pune apa clocotita otetul si vopseaua lichida. Se pun ouale intre 3-5 min , in functie de culoarea dorita.

Se scot pe un prosop se taie ciorapul se dau jos frunzele si se ung ouale cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

ieri la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

ieri la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]