Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 8743 vizualizari
3
Bucataras talentat
Taguri: oua, smantana, pate de ficat, branza, retete Aperitive / Garnituri
Se fierb ouale, dupa ce au fiert se taie pe jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca cu toate celelalte ingrediente( cu mixerul ).
Cu compozitia formata se umplu jumatatile de ou.
de Constelatialeu 9
de Bucataras 8
de Zamfira 4
de Doralinda 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:02
ieri la 07:19
pe 03.11 la 23:30
pe 03.11 la 21:44
pe 03.11 la 10:41
4 comentarii
de Caty 3
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
RODIMUR
laura 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Caty 3
2247 puncte
Andra_Constantinescu 6
1145 puncte
Bucataras Anca 1
500 puncte
Rocsi 9
452 puncte
Sidy 1
106 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!