Oua umplute cu hrean

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2012 | 5168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 13 oua fierte tari
  • 1 hrean potrivit
  • 1 lingura mustar
  • 350-400 ml ulei
  • gogosar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu hrean:

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusurile la fiecare.Din 2 galbenusuri,mustar,putina sare si ulei facem maioneza.

Hreanul il dam pe razatoarea mica si il amestecam cu restul galbenusurilor, sare dupa gust si 2/3 din maioneza. Umplem fiecare albus cu pasta de hrean si decoram cu maioneza si gogosar.

Este un aperitiv de efect si foarte gustos!Nu lipeseste niciodata de pe masa de sarbatoare!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (15)

Lau 1

31.12.2012, 19:53

Rocsi 1

01.01.2013, 12:01

Nu am mai servit pana acum

Lavinia 1

01.01.2013, 15:02

Rocsi sunt delicioase mai ales daca prepari dinainte hreanul cu putin zahar si apa sau supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta rulada