Oua umplute cu pate

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 22663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pate 200g
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 2 galbenusuri
  • ulei pt maioneza
  • 4 linguri smantana
  • piper,sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Se pun ouale la fiert in apa rece cu 1 lingurita de sare.Din cele doua galbenusuri,mustar si ulei se face maioneza.Dupa ce s-au fiert ouale,se lasa sa se raceasca.Pe urma se taie ouale jumatati,se scot galbenusurile care se piseaza cu furculita.Galbenusurile se amesteca cu pateul,untul lasat la temperatura camerei,sare si piper dupa gust.In maioneza se adauga smantana,sare si piper dupa gust.Se umple jumatatile de ou cu pasta astfel obtinuta,se pun pe un platou si peste se pune maioneza.
Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]