Pachetele cu branza

de ionela84 in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2013 | 3696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 200 g branza (eu am preferat sarata)
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu branza:

Decongelam aluatul, il intindem cu sucitorul si decupam patrate.

Se procedeaza identic cu fiecare patrat de aluat .

Se pun la cuptor foc potrivit pt cca 15-20 min

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]