Pachetele cu gem de portocale

de cristinutanicolita in Dulciuri, 15 Dec 2014 | 4104 vizualizari

 

Un dulce rapid, gustos si mai e si de post!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • gem de portocale
  • sirop de zahar ars
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu gem de portocale:

Aluatul dezghetat se taie in patrate,se pune cate o lingurita de gem si se impaturesc.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu sirop si se coc pana devin aurii.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot pudra cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu gem de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigonele cu gem de gutui din foietaj