Pachetele cu spanac si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2011 | 6951 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj frantuzesc
  • 100 g spanac
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 4 lg ulei
  • 3 lg susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu spanac si ciuperci:

Calim ceapa in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate marunt si spanacul fiert si tocat; lasam pe foc pentru 2 minute.        

Aluatul il taiem in 15 dreptunghiuri si pe fiecare asezam putin din compozitia de mai sus formand pachetele ca si in imagini.        

Ungem cu ulei fiecare bucatica, presaram susan deasupra si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt; dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute (la cuptor)