Pachetele de toamna

de kamy in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 6228 vizualizari

 

Am invatat multe de pe acet site...printre care...sa fiu econoama....asa ca m-am uitat prin frigi si am dat de niste...resturi de sunca,cas de carne si cascaval.Am si o foaie de aluat foietaj,am si niste forme pe care nu le-am folosit demult asa ca mi-am propus sa fac niste ....pachetele

 

INGREDIENTE

  • o foaie aluat foietaj
  • 2 felii sunca presata
  • 1 bucatica de cas carne
  • 2 felii cascaval
  • o mana mazare
  • 1 ou
  • susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele de toamna:

Sunca,casul si cascavalul l-am taiat cubulete marunte si le-am pus intr-un castron impreuna cu o mana de mazare,am pus putin piper si cimbru(imi place cimbrul ff mult)

Foaia de aluat dupa ce s-a dezghetat am presarat-o pe o parte cu mult susan,am taiat-o cu forma(puteti sa taiati cercuri cu un pahar)in mijloc am pus cu o ling.putin din compozitia din castron,am umezit marginile cu apa si le-am lipit bine.Am pus pachetelele in tava de aragaz unsa si infainata,le-am dat cu ou batut bine cu sare si le-am bagat la cuptor pt 15 min foc mic.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

nu incingeti cuptorul...aprindeti focul cu 3-4 min inainte sa introduceti tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval