Am pus intr-un lighean de plastic jumatate din cantitatea de apa adaugand zaharul, drojdia si 4 linguri cu faina amestecand cu un tel bine pana s-a omogenizat totul am lasat la crescut aproximativ 15 minute la loc cald adica in bucatarie fiind deja cald de la cuptor. Apoi am adaugat si restul de faina, ulei, taratele de grau, sare si restul de apa am amestecat bine obtinanad un aluat destul de vartos dar si usor moale. Am lasat la crescut pana s-a dublat volumul apoi pe masa de lucru am pus faina si am pus coca impartind-o in jumatati apoi in patru si dupa ceea in opt deci au rezultat 8 chifle pe care le-am pus in forma circulara in tava aragazului pe hartie de copt. Am lasat sa mai creasca inca 15 minute dupa care am pus tava in cuptor pentru 30 de minute se putea chiar si 40 de minute sa fie coaja mai tare desi este destul de rumenita. Pofta buna!