Paine impletita, cu mac

de Ina in Piine, 25 Mar 2012 | 5843 vizualizari

COMENTARII (29)

bucatarimcudiana 1

27.03.2012, 15:34

frumoasa,frumoasa

oana_pisicutza16 1

27.03.2012, 17:17

foarte bine arata

Doralinda 1

10.05.2012, 13:34

Buna,
Am incercat mai multe retete de paine, bune, si am zis sa incerc si de pe site, deci m-am inspirat din reteta ta, doar ca nu am pus mac si am facut-o normal, nu colac, si am pus mai multa drojdie( pe pungulita era indicat 2 pliculete la o paine de 1 kg), folosesc tot bio pana si drojdia, vreau sa zic ca sotul si fetita cea mare imi cer sa fac la fiecare 2 zile, seamana a focaccia ce mi-a iesit, pot sa zic ca e cea mai buna paine care am facut pana acum! Traim acum intr-o societate care nu mai stii ce mananci, deci ce e facut de ca, e sigur sanatos! Acum am facut cu aceleasi ingrediente dar cu alta faina, integrala, f buna a iesit! Mersi mult ptr reteta!

Ina 1

10.05.2012, 16:31

Multumesc din suflet pentru aprecieri si ma bucur mult ca ti-a placut, doralinda72 !
Da, cantitatile difera in functie de tipul de faina si de drojdie; eu incerc sa nu pun foarte multa, pentru ca aluatul se poate lasa si de la drojdie sau apa multa.
Toate cele bune tie si familiei tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine Paysan cu cimbru verde