Paine prajita cu ou si branza de oaie

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2010 | 8108 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta, cantitatile folosite sunt in functie de numarul membrilor din familie. Eu am folosit 3 oua si in functie de acestea feliile de paine.

 

INGREDIENTE

  • felii de paine mai veche de o zi,
  • oua,
  • o bucata de cas de oaie,
  • sare,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine prajita cu ou si branza de oaie:

Ouale se sparg, se sareaza, se bat bine cu furculita. Feliile de paine se inmoaie in ouale batute, se prajesc in ulei incins pe o parte, se intorc pe cealalta parte si imediat se presara cas razuit pe razatoarea cu gauri mici. Se lasa feliile la prajit pana se inmoaie branza, se scot pe servetel absorbant, apoi se aseaza pe farfurie sau platou. Se orneaza cu felii prajite de salam, se servesc calde cu rosii si ardei iute.

TIPS-URI

1

Folositi cas de oaie sau cascaval vechi la care nu vreti sa renuntati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine prajita cu ou si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]