O paine mai deosebita la gust si mult mai sanatoasa...o recomand cu incredere...Paine taraneasca integrala cu malai
Preparam painea taraneasca integrala cu malai in felul urmator:
Punem in vasul de framantat cele trei tipuri de faina, pe margine sarea si apoi in mijloc drojdia si deasupra zaharul. Incepem sa framantam turnand apa calduta pana incorporam toata apa. La sfarsit framantam si cu cele trei linguri de ulei.
Lasam la cald( eu am dat afara la soare, am acoperit cu o folie si deasupra am pus un servet) . Dupa o ora mai framantam pentru 5 minute si apoi impartim alautul in doua. Tapetam doua tavi( de cozonac) cu hartie de copt si asezam aluatul, il intindem usor cu mana in toata tava. Lasam pentru 30 de minute din nou la crescut( la soare) sau la cald langa aragazul pornit. Intre timp incingem cuptorul la 200 grade si apoi coacem painea pentru 50 de minute.
Taiem painea taraneasca integrala cu malai numai dupa ce s-a racit complet.