Paine umpluta

de AnyCostescu in Piine, 14 Iun 2013 | 8332 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

14.06.2013, 15:32

Cred ca este o bunatate !

Tabita _ 1

14.06.2013, 15:33

AnyCostescu 1

14.06.2013, 15:34

mersi bunica chiar a fost super..si s-a mancat rapid

AnyCostescu 1

14.06.2013, 15:34

tabita

Merisor 1

14.06.2013, 15:36

O bunatate!

Lau 1

14.06.2013, 15:36

fain arata

mihaelar63 1

14.06.2013, 15:36

Ce bine arata

kukibella 1

14.06.2013, 15:39

portiadelumina 1

14.06.2013, 15:40

Interesant! Nu am mâncat până acum, iar asta m-a făcut mai curios. Super!

laura_n 1

14.06.2013, 15:41

bestiala

MotanLaOale 1

14.06.2013, 15:41

buna buna

Dya Daniela Andrei 1

14.06.2013, 15:43

AnyCostescu 1

14.06.2013, 15:58

padre apuca-te de facut ..nu o sa iti para rau

AnyCostescu 1

14.06.2013, 15:59

multumesc dragilor

adry88 1

14.06.2013, 16:05

foarte buna

iry-gabriela 1

14.06.2013, 16:06

AnyCostescu 1

14.06.2013, 16:29

multumesc

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:08

delicioasa

RuxyRux 1

14.06.2013, 18:01

Grozav de bine ai umplut painica!

Dana_Retetegg 1

14.06.2013, 18:06

AnyCostescu 1

14.06.2013, 18:33

multumesc dragelor

simona72 1

14.06.2013, 18:37

Minunata!!! Si buna si faina!!!

babi5 1

14.06.2013, 19:10

Rocsi 1

14.06.2013, 20:49

Cat de bine poate sa arate

Alina26 1

14.06.2013, 20:51

ce bine arata...vreau si eu o bucatica!!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine trandafir