Pâinici cu brânză

de Panacris in Piine, 30 Mai 2015 | 4571 vizualizari

 

O nouă provocare, să folosesc îndulcitor SugarGreen în loc de zahăr ;) Super fain că nu trebuiesc modificate cantitățile;) De data asta l-am folosit la rețeta de bază în CasaZmeilor, aluatul dospit, pentru pâine, pizza, gogoși, langoși sau ce vreți voi;) Super fain;)

 

INGREDIENTE

  • Faină albă de grâu 500 g.,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • apă cca. 350 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • îndulcitor Green Sugar 3 pliculețe,
  • drojdie uscată Dr Oetker 1 plic,
  • telemea veche de oaie 250 g,
  • Pentru toping: ouă de prepeliță 3 bucăți,
  • cașcaval ras cca 100 g,
  • mix de semințe cca. 50 g.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici cu brânză:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!)

Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.  Când s-a terminat programul, se scoate aluatul, se întinde, se taie  pătrățele. Se pune pe fiecare pătrațea câte o bucată de telemea. Se închid pătrațelele ca și un "cadou", se pun în tava și se ung cu ouăle de prepeliță bătute spumă. Se presară cașacavl ras și mix de semințe. Pâinicile se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 20 minute la 200 grade. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

16.06.2015, 11:13

Ce frumoase sunt . Ce consistenta au la coaja ? Crocanta ? [ raspunde-mi pe perete ca gasesc mai repede Sau pune link-ul la reteta pe peretele meu

reisnaor_2006 1

16.06.2015, 11:57

-Licurici- 1

16.06.2015, 12:01

ce frumos arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Painici Laugenbrot