Palmeritas

de sandytza in Prajituri, 11 Iun 2009 | 6700 vizualizari

 

O reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie foietaj
  • 2 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • ciocolata pentru topit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmeritas:

Se amesteca zaharul cu apa pana se dizolva zaharul.Se intinde foaia de foietaj si se unge cu siropul preparat.


Se ruleaza foaia de la exterior pana la mijloc din ambele parti.



Se intoarce rulada cu capul in jos si se taie cu un cutit umed bucatele cam de un cm fara a apasa prea mult.

Se pun intr-o tava cu un pic de spatiu intre ele, se ung cu un pic de sirop si se presara zahar peste ele dupa care se baga la cuptor 220 grade cam 12-15 minute pana se rumenesc un pic.





Daca doriti le puteti tavali in ciocolata topita Eu am presarat si nuca peste ele.
Daca ti-a placut reteta noastra "Palmeritas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

elena1988 1

05.03.2011, 10:44

adry88 1

19.05.2011, 16:17

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 14:17

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]