Pandispan

de - Andreea - in Prajituri, 1 Iul 2013 | 7180 vizualizari

 

Pentru reteta am urmat pas cu pas ;) reteta de la Miha >:D< >:D< >:D<

Va zic sincer ca niciodata nu am vazut un dulce mai pufos decat acesta...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 3 linguri ulei
  • 1\2 plic praf copt
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan:

 Separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma cu un virf de sare .Adaugam apoi zaharul si mixam bine pina obtinem o spuma densa si lucioasa.

Galbenusurile le frecam cu ulei.

Adaugam usor galbenusurile la spuma de albusuri,apoi adaugam faina amestecata in prealabil cu praful de copt.Amestecam usor cu o spatula de jos in sus .

Tapetam forma de chec cu hartie de copt ,punem compozitia si dam la cuptor la 180 grade pentru circa 15-20 minute. ( Pina se rumeneste usor deasupra).

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

45321768 1

02.07.2013, 16:39

aa ) pai poti pune ce vrei ! eu le pun pe amundoua

diaconta 1

02.07.2013, 16:40

inseamna ca s-au "lasat" albusurile cand ai pus restul ingredientelor.Se mai intampla,nu prea vad ce ai putea sa faci decat sa mai adaugi faina,dar nu va mai iesi pufos

- Andreea - 1

02.07.2013, 19:11

Poate ai gresit cind ai amestecat albusurile cxu celelalte igrediente.rTrebuie amestecat foarte usor si doar de jos in sus !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu crema de ciocolata, trufe si rom