Pandispan cu branza

de adry88 in Dulciuri, 9 Mai 2013 | 7088 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 20 linguri de lapte
  • 10 linguri ulei
  • 1;1/2 cani de faina
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 300 g branza
  • 1 cana de zahar
  • 2 oua
  • 2-3 linguri faina
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • zahar vanilat
  • 1 praf de sare
  • uns
  • 2 oua
  • 1 zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza:

Se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul,laptele,coaja de lamaie,zeama,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

Intr-un bol amestecam branza cu ouale batute putin,adaugam si restul de ingrediente si omogenizam.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia de pandispan si deasupra adaugam branza cu lingura  si nivelam.

Deasupra am adaugat 2 oua batute cu 1 zahar vanilat si am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea.

TIPS-URI

1

branza s-a lasat la fund in timpul coacerei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Merisor 1

09.05.2013, 16:43

Ce bine arata!

gaby_gabytza 1

09.05.2013, 17:18

minunat

adry88 1

09.05.2013, 17:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandişpan genovez