Pandispan cu branza, visine si bezea

de madi_marin in Prajituri, 16 Oct 2010 | 11468 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pandispan :

  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 10 linguri ulei
  • 13 linguri zahar
  • 13 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 fiole esenta de vanilie
  • 200 g branza telemea rasa
  • 200 g visine fara samburi
  • coaja rasa de portocala

Bezea :

  • 4 albusuri
  • 4 linguri cu zahar
  • 1 lingurita zeama de lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza, visine si bezea:

Se bat ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga apoi uleiul, laptele, praful de copt, esenta de vanilie, coaja rasa de portocala, branza rasa marunt si faina. Se mixeaza bine. Se unge o tava 17 /22 cm cu ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se toarna compozitia si se repartizeaza deasupra visinele. Se coace cam 25 minute la foc micut.

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si zeama de lamaie.

Cand prajitura e gata coapta ( se face tesrul scobitorii), se intinde deasupra spuma de albus si se mai da tava la cuptor  pentru 10 - 15 minute.

Se taie a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza, visine si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine, ciocolata alba si crema mascarpone