Pandispan cu capsuni

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Iun 2011 | 20365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pahar de zahar
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri de ulei
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • capsuni
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, dupa care omogenizam bine compozitia.

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptorul preincalzit pentru 10 minute la foc mediu.

Intre timp spalam si taiem capsunile cubulete.

Scoatem tava din cuptor si punem capsunile deasupra, dupa care dam din nou la cuptor inca 20-30 de minute la foc mediu ( timpul depinde de cuptorul fiecaruia).

Este gata cand s-a aurit deasupra.

O lasam sa se raceasca dupa care pudram cu zahar pudra cu aroma de vanilie si o taiem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema mascarpone si zmeura