Pandispan cu capsuni

de Alexandra Burz in Prajituri, 9 Iun 2014 | 13746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Coaja de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • Capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Ingredientele, mai putin capsunii si zaharul pudra se amesteca intr-un bol.

Omogenizam si turnam compozitia intr-o  tava tapetata cu hartie de copt.

Punem deasupra capsunii taiati felii.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar praf.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii cu ce fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada bicolora cu frisca si capsuni