Pandispan cu capsuni

de Alexandra Burz in Prajituri, 9 Iun 2014 | 14118 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Coaja de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • Capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Ingredientele, mai putin capsunii si zaharul pudra se amesteca intr-un bol.

Omogenizam si turnam compozitia intr-o  tava tapetata cu hartie de copt.

Punem deasupra capsunii taiati felii.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar praf.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii cu ce fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu căpşuni