Pandispan cu frisca

de ela in Prajituri, 4 Mai 2013 | 5142 vizualizari

 

ceva mai simplu,mai rapid si mai bun,nici ca se poate..

 

INGREDIENTE

  • 1 blat pandispan cu cacao din comert (3straturi)
  • 1 cutie mica lapte condensat DE LATTE (sau o cutie mica de mascarpone)
  • 500 gr frisca lichida
  • 1 cutie compot de ananas
  • 2 plicuri intaritor de frisca
  • fulgi de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu frisca:

Punem ananasul la scurs intr-o sita.

Mixam frisca cu intaritorul de frisca pana se intareste, apoi adaugam laptele condensat si mai mixam pana se omogenizeaza bine compozitia. Adaugam bucatile de ananas taiate si amestecam usor.

Punem pe o tava un strat de pandispan stropit cu compot de ananas, uns cu crema de frisca, apoi urmatorul strat pana terminam blaturile. Deasupra sa fie crema, nivelata frumos. Presaram deasupra fulgii de ciocolata si dam la rece cateva ore inainte de a taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata si frisca