Pandispan cu rahat, banane si stafide

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 3 Feb 2011 | 9954 vizualizari

 

rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri de zahar
  • 1 pahar de faina
  • 3-4 linguri de lapte
  • 2 linguri de ulei
  • un praf de copt
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • rahat
  • 1 banana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu rahat, banane si stafide:

Separam albucurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, dupa care mixam separat galbenusurile cu zaharul si uleiul pana se formeaza o compozitia ca maioneza. Amestecam albusurile cu crema de galbenusuri, dupa care adaugam laptele, faina, praful de copt, esenta de vanilie si omogenizam bine compozitia.

Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina si turnam compozitia in ea.

Taiem rahatul si banana cubulete mici, pe care le vom pune peste compozitia din tava, punem si stafidele si dam tava la cuptorul incins.

Lasam aproximativ 30 de minute la foc mic mic.

Dupa ce s-a copt, lasam sa se racoreasca si scoatem pandispanul din tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu rahat, banane si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

kamy 1

04.02.2011, 17:14

buuun cu cacao cu lapte

Dana Cristea - pusikmea 1

04.02.2011, 18:55

asta pentru copilasi mai mari, ca la al meu ii dau doar laptic deocamdata, si-ar baga el boticul in cana mea cu cafea

adry88 1

04.07.2011, 21:40

delicios

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Banana bread