Pandispan cu visine

de Criss in Prajituri, 30 Iun 2014 | 11814 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o tava mare (25/35)
  • 7 oua
  • 4 linguri apa clocotita
  • 4 linguri ulei
  • 300 g zahar
  • 300 g faina
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine:

Visinele se spala, se scot samburii si se pun intr-o strecuratoare sa se scurga surplusul de zeama. Albusurile se bat spuma, se adauga apoi alternativ zaharul, zaharul vanilat si apa clocotita si se bat in continuare pana se topeste zaharul si rezulta o bezea ferma si lucioasa. Se adauga apoi galbenusurile si uleiul, apoi se lasa mixerul deoparte si se adauga faina amestecata cu praful de copt, amestecand cu o lingura sau cu o spatula de sus in jos. Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pun deasupra visinele si se coace prajitura aproximativ 35-40 minute, pana cand trece testul cu scobitoarea. Visinele se pot da si prin faina si astfel nu se vor lasa la fundul tavii. Eu sincer am uitat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

30.06.2014, 20:40

Rocsi 1

30.06.2014, 21:26

Iau cateva bucati pentru ca este prea bun!

Criss 1

01.07.2014, 05:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu visine