Pandișpan cu zmeură și căpșuni

de MadalinaPaula in Dulciuri, 8 Mar 2016 | 4738 vizualizari

 

O prajitura simpla,gustoasa si aspectuoasa care cu siguranta o sa vi se para un deliciu si care merita incercata!

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 16 linguri de faina
  • 16 linguri de zahar
  • 1 plic de praf de copt
  • jumatate de kg de fructe(chiar si din compot)
  • jumatate de cana de ulei
  • un praf de sare
  • o esenta de vanilie
  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandișpan cu zmeură și căpșuni:

       Pentru inceput separam ouale.Albusurile le mixam pana ce volumul lor se dubleaza si devin o spuma consistenta.Adaugam apoi treptat cele 16 linguri de zahar mixand pana ce zaharul este topit.Galbenusurile se combina cu uleiul(ca la maioneza),apoi se adauga peste bezea si se amesteca cu o lingura de lemn sau cu o spatula cu miscari largi fara sa dezumflam bezeaua.

        Faina se amesteca cu praful de copt si cu o lingura se adauga putin cate putin peste compozitie.La final adaugam esenta de vanilie.

        Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt apoi adaugam fructele.

         Dam tava la cuptor la 180 de grade pentru 30-40 de minute sau pana cand este gata. 

         Lasam prajitura la racit apoi o pudram cu zahar si o portionam dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandișpan cu zmeură și căpșuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata cu mango si fistic