Pangasius cu sote de mazare

de vero_closca in Pangasius, 10 Apr 2010 | 6348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 500g mazare gongelata
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 50  ml ulei de masline
  • 100ml supa de legume
  • putina faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius cu sote de mazare:

se spala si se usuca pestele, se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in putin ulei de masline pe ambele parti pana devine auriu.

separat,intr-o alta tigaie se pune restul de ulei,cei doi catei de usturoi putin zdrobiti,apoi mazarea si supa de legume. se tine pe foc mic pana scade supa.se servesc fileurile de pangasius cu mazare alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius cu sote de mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

mihaelar63 1

10.04.2010, 15:32

vai ! chiar la peste ma gandeam c-as manca

Bucataras Medi 1

10.04.2010, 17:24

foarte bine arata....................mi-ai facut o mare pofta de peste......................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius file la cuptor cu legume