Pangasius in crusta de susan

de mamaieelena in Pangasius, 5 Iun 2012 | 6100 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fileuri de pangasius decongelat
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri cu faina
  • 150ml bere(aproximativ)
  • sare
  • piper
  • mirodenii chinezesti
  • 50g susan poate ceva mai mult
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in crusta de susan:

Pestele decongelat se trece printr-un jet de apa si apoi se tamponeaza cu hartie de bucatarie. Se taie in bucati mai mici; eu am taiat in 3 bucati pe fiecare. Se da cu sare si piper, dupa care se face o pasta cu mustar, faina, mirodenii, sare si se desface cu bere pana ajunge la o consistenta ca si cea a Bechamelului. Pestele se trece prin aceasta pasta dupa care se da prin susan si apoi se pune la prajit in uleiul incins.

Se scot pe hartie absorbanta si se poate servi cu o garnitura de paste, legume sau ce va place mai mult.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Acest preparat se poate pregati in zilele de post cu dezlegare la peste dar fara ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in crusta de susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

MIUTA 1

06.06.2012, 20:57

Delicios

iry-gabriela 1

06.06.2012, 21:59

mamaieelena 1

06.06.2012, 22:29

Criss mulltumesc
mihaela multumesc
MIUTA multumesc
iri multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius pane cu cartofi la tigaie